Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In eigen hand
In eigen hand
IS HET EEN ONGELUK? OF OPZET?Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Z... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
De geheime informatie die Mara ontdekt brengt haar leven ernstig in gevaarTijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet v... »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
 »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
 »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van eentwintig jaar oude moord. Na Schaduwkinderen en Uitverkoren versc... »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Annelien woont met haar man, baby en stiefdochter op een landgoed in Leeuwarden. Ze lijkt gelukkig, maar schijn bedriegt.Barbara is getrouwd met huisarts Mar... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
 »
 
 
 
 
 

In naam de vader
In naam de vader
 »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherche... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt z... »