Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
De geheime informatie die Mara ontdekt brengt haar leven ernstig in gevaar...Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die nie... »
 
 
 
 
 

Het cadeau
Het cadeau
In november verschijnt het ideale geschenk voor Sinterklaas en Kerst: Het Cadeau.Voor 4,99 euro lees je 13 spannende korte verhalen van van bekende en minder... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
Als haar vader een zeventienjarige jongen<br/>doodschiet, komt Emma's leven in gevaar...<br/><br/>Op een mistige ochtend in oktober schiet de<br/>vader van E... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
In de kleine, knusse hal stond een kleurig versierde kerstboom; honderden minuscule lampjes schitterden tussen de ballen en slingers door. Langs de trap naar... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
 »
 
 
 
 
 

Slaap maar zacht
Slaap maar zacht
Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur d... »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules' herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer is ... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
 »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
 »