Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tweestrijd
Tweestrijd
Hanna's wereldje is perfect. Voor de buitenwereld althans, want al vanaf het begin van haar huwelijk met de knappe, rijke gynaecoloog Axel Kolman wordt haar ... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
 »
 
 
 
 
 

Nr. 10
Nr. 10
Tien jaar!De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van ons tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Cr... »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Schaduwkinderen is hiervan het... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherche... »
 
 
 
 
 

Onderstroom
Onderstroom
<i> Onder het oppervlak bevinden zich de grootste geheimen. </i>
</br>
</br>Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig... »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
‘Het klein kasteel’ lijkt op het eerste gezicht een stijlvol en charmant hotelletje waar gedistingeerde koppels hun welverdiende vakantie doorbrengen. Niet... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen over wraak, liefde, verdriet, zonde en lust. Met bijdragen van hedendaagse vrouwelijke ... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
 »