Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrij spel
Vrij spel
 »
 
 
 
 
 

Onderstroom
Onderstroom
<i> Onder het oppervlak bevinden zich de grootste geheimen. </i>
</br>
</br>Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. KOMT JULES ER EINDELIJK ACHTER WAT ER ME... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt z... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Slaap maar zacht
Slaap maar zacht
 »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
<i>Cirkel van het kwaad</i> is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. <i>Schaduwkinderen</i> ... »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Annelien woont met haar man, baby en stiefdochter op een landgoed in Leeuwarden. Ze lijkt gelukkig, maar schijn bedriegt.Barbara is getrouwd met huisarts Mar... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
 »