Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gimmick! ; Vals licht
Gimmick! ; Vals licht
Walter van Raamsdonk komt terecht in de wereld van jonge, succesvolle kunstenaars in Amsterdam. Die zijn voornamelijk gefixeerd op geld, seks en drugs - en o... »
 
 
 
 
 

Walhalla
Walhalla
 »
 
 
 
 
 

Henrik en het kaatsen
Henrik en het kaatsen
"De verhalen in Kroondomein zijn zeer divers. Zo wordt in 'Briefjes' op onderkoelde wijze verslag gedaan van de aversie van een jonge onderwijzeres tegen haa... »
 
 
 
 
 

Bekentenissen van de pseudomaan
Bekentenissen van de pseudomaan
De pseudomaan a real nowhere man begeeft zich in dit niemandsland en stuit onder meer op een grimmig gezinshoofd in een slaapstad een verraderlijke muze een ... »
 
 
 
 
 

Tot hier en zelfs verder
Tot hier en zelfs verder
Zwagerman orgelt en gorgelt op een manier waarop ik bijna jaloers zou worden.' - Ilja Leonard Pfeijffer in NRC Handelsblad Tot hier en zelfs verder brengt dr... »
 
 
 
 
 

Gimmick!
Gimmick!
Discotheek Gimmick vormt het trefpunt van een groep 'postmoderne' kunstenaars. Hun leven wordt beheerst door drugs, drank, seks, geld en de moderne media.<br... »
 
 
 
 
 

Omnibus
Omnibus
Deze speciale Zwagerman-omnibus bevat de volgende titels: De houdgreep; Gimmick!; Vals licht; De buitenvrouw; Chaos en Rumoer; Zes sterren »
 
 
 
 
 

Vals licht
Vals licht
‘<em>Vals licht</em> is van een heldere schittering die de lezer in het duister helpt, en weer eruit.’ – Herman Brusselmans

<em>Alles moest geheim bl... »