Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Collega's van God
Collega's van God
Wat hebben J.D. Salinger, Gerard Reve, Madonna, Henry Miller, Andy Warhol, Prince, Lewis Carroll en Arthus Schopenhauer gemeen? In de essays van Joost Zwager... »
 
 
 
 
 

Door eigen hand
Door eigen hand
Ieder jaar proberen in Nederland meer dan dertigduizend mensen zich van het leven te beroven. Bij circa vijftienhonderd mensen slaagt die poging. Dat zijn me... »
 
 
 
 
 

Oudenier haakt in
Oudenier haakt in
"De verhalen in Kroondomein zijn zeer divers. Zo wordt in 'Briefjes' op onderkoelde wijze verslag gedaan van de aversie van een jonge onderwijzeres tegen haa... »
 
 
 
 
 

Dichtersvisioen
Dichtersvisioen
Samenvattinggelimiteerde oplage van 1000 met DVD met interview Joost ZwagermanZijn de laatste gedichten van Joost Zwagerman mystieke teksten? Hein Blommestij... »
 
 
 
 
 

Roeshoofd hemelt
Roeshoofd hemelt
Welkom in T-Mart, het warenhuis dat kan wedijveren met de kosmos omdat alles er te koop is wat in de wereld was, is of zal zijn. T-Mart is een Mekka, een wal... »
 
 
 
 
 

Tussen droom en daad in Dubbelstad
Tussen droom en daad in Dubbelstad
Alkmaar in feit en fictie »
 
 
 
 
 

Gimmick
Gimmick
‘Nee, ik heb geen zin. Ik heb eigenlijk nooit zin om ergens heen te gaan. Meestal heb ik alleen maar zin om ergens vandaan te gaan.’ Walter van Raamsdonk... »
 
 
 
 
 

Opname
Opname
 »