Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De afperser
De afperser
Wanneer rechter Raymond Fawcett maandagochtend niet komt opdagen in de rechtszaal, nemen zijn medewerkers in paniek contact op met de FBI. Fawcetts lichaam w... »
 
 
 
 
 

Het oordeel
Het oordeel
Pete Banning is een van de meest geliefde inwoners van Clanton, Mississippi. Oorlogsheld, patriarch van een invloedrijke familie, herenboer, vader, goede buu... »
 
 
 
 
 

De cliënt
De cliënt
De elfjarige Mark Sway en zijn broertje Ricky trekken op zekere dag het veld in om stiekem sigaretjes te roken. Daar zijn ze getuige van de dramatische zelfm... »
 
 
 
 
 

De partner
De partner
 »
 
 
 
 
 

De afperser
De afperser
 »
 
 
 
 
 

De beschuldiging
De beschuldiging
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.jgrisham.com/">Officiële auteurswebsite</a></li><li><a target=“_blank” class="website" h... »
 
 
 
 
 

In het geding
In het geding
Twee partijen maken zich op voor de belangrijkste rechtszaak in de tabaksindustrie, het proces tegen de vier grootste producenten van tabakswaren. De uitkoms... »
 
 
 
 
 

De oplichters
De oplichters
Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun ... »
 
 
 
 
 

Sparringpartners
Sparringpartners
Jake Brigance – uit <em>Een tijd om te doden</em> en <em>Een tijd voor genade</em> – is terug. Zijn hulp wordt ingeroepen door Mack Stafford, een advocaa... »
 
 
 
 
 

De verdediging
De verdediging
Sebastian Rudd is geen gewone advocaat. Hij werkt vanuit een kogelvrije bestelbus die helemaal aan zijn eisen is aangepast, compleet met internet, bar, koelk... »