Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De claim
De claim
<strong>De jonge Pro-Deoadvocaat Clay Carter krijgt bij toeval een zaak toegewezen die zijn leven compleet op zijn kop zet.</strong>

Pro-Deoadvocaat Clay Ca... »
 
 
 
 
 

Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel
Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent van arme komaf, al geruime tijd in de gaten gehouden.

<br/>Zodra hij afstudeert, biedt h... »
 
 
 
 
 

De jongens uit Biloxi
De jongens uit Biloxi
Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een ... »
 
 
 
 
 

Een tijd voor genade
Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de dood... »
 
 
 
 
 

De beschuldiging
De beschuldiging
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.jgrisham.com/">Officiële auteurswebsite</a></li><li><a target=“_blank” class="website" h... »
 
 
 
 
 

Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel
Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, Briljant rechtenstudent met arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert, biedt het pr... »
 
 
 
 
 

De klokkenluider
De klokkenluider
Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. ... »
 
 
 
 
 

Dilemma
Dilemma
 »
 
 
 
 
 

Rare jongen
Rare jongen
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0cm; line-height: 150%;">Wanneer Adrian Keane eind jaren tachtig na vijftien jaar terugkeert in zijn geboorteplaat... »
 
 
 
 
 

De verdediging
De verdediging
Sebastian Rudd is geen gewone advocaat. Hij werkt vanuit een kogelvrije bestelbus. Hij heeft geen kantoor, geen partners en slechts één werknemer:<br/>zij... »