Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een tijd voor genade
Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de dood... »
 
 
 
 
 

De fraude
De fraude
<em>Een anonieme tip
Een groot schandaal
Een nieuwe zaak voor Theo Boone</em>

De dertienjarige Theo Boone kent elke rechter, politieagent en rechtbankmedewe... »
 
 
 
 
 

De jongens uit Biloxi
De jongens uit Biloxi
Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een ... »
 
 
 
 
 

Dilemma
Dilemma
 »
 
 
 
 
 

De cliënt
De cliënt
De elfjarige Mark Sway en zijn broertje Ricky trekken op zekere dag het veld in om stiekem sigaretjes te roken. Daar zijn ze getuige van de dramatische zelfm... »
 
 
 
 
 

De gevangene
De gevangene
Op 7 december 1982 wordt de 21-jarige serveerster Debbie Carter in haar appartement vermoord. De politie, die vrijwel geen aanwijzingen heeft, staat onder gr... »
 
 
 
 
 

Sparringpartners - Grote Letter Uitgave
Sparringpartners - Grote Letter Uitgave
Drie spannende verhalen van de meester van de legal thriller.Jake Brigance – uit Een tijd om te doden en Een tijd voor genade – is terug. Zijn hulp wordt... »
 
 
 
 
 

De voortvluchtige
De voortvluchtige
Een ontsnapte moordenaar Een levensgevaarlijke opdrachtEen nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo BooneTijdens een excursie naar Washington D.C. ziet Theo e... »
 
 
 
 
 

De lijst van de rechter
De lijst van de rechter
Als onderzoeker bij de Florida Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt, heeft Lacy Stoltz zo’n beetje elke vo... »
 
 
 
 
 

De oplichters
De oplichters
Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun ... »