Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De client
De client
 »
 
 
 
 
 

Raymond halen
Raymond halen
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0cm; line-height: 150%;">De broers Leon en Butch Graney – de eerste een ex-crimineel die zijn leven probeert te ... »
 
 
 
 
 

De veroordeling
De veroordeling
Een verbluffend en meeslepend kort verhaal dat voorafgaat aan John Grishams nieuwste thriller, <em>De klokkenluider</em>.

Een rechter met haar eerste moord... »
 
 
 
 
 

Dilemma
Dilemma
Grisham heeft een nieuwe held. En ze zit vol verrassingen...Als de jonge advocate Samantha Kofer haar baan verliest, moet ze na werkweken van honderd uur m... »
 
 
 
 
 

De aanklacht
De aanklacht
Krane Chemical, een machtige New Yorkse onderneming, dumpt jarenlang chemisch afval in de bossen rond het plaatsje Bowmore. De gevolgen zijn desastreus. De d... »
 
 
 
 
 

De bekentenis
De bekentenis
In 1998 ontvoert, verkracht en wurgt Travis Boyette de zeventienjarige Nicole Yarber. Hij verstopt het lichaam zodat het nooit gevonden zal worden en kijkt v... »
 
 
 
 
 

Het protest
Het protest
Een heftige strijd tussen de bewoners van Strattenburg Een levensbedreigende verwondingEen nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo BooneTheo Boone mag dan pa... »
 
 
 
 
 

De lijst van de rechter
De lijst van de rechter
Als onderzoeker bij de Florida Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt, heeft Lacy Stoltz zo’n beetje elke vo... »
 
 
 
 
 

De jury
De jury
Even buiten Clanton, een klein plaatsje in de zuidelijke staat Mississippi, vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het tienjarige zwarte meisje Tonya Hailey... »
 
 
 
 
 

De oplichters
De oplichters
Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun ... »