Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De erfgenaam
De erfgenaam
Seth Hubbard is een schatrijke man, maar ook een doodzieke man die lijdt aan longkanker. Hubbard vertrouwt niemand en vlak voordat hij zichzelf van het leve... »
 
 
 
 
 

De gevangene
De gevangene
Op 7 december 1982 wordt de 21-jarige serveerster Debbie Carter in haar appartement vermoord. De politie, die vrijwel geen aanwijzingen heeft, staat onder gr... »
 
 
 
 
 

De cliënt
De cliënt
De elfjarige Mark Sway en zijn broertje Ricky trekken op zekere dag het veld in om stiekem sigaretjes te roken. Daar zijn ze getuige van de dramatische zelfm... »
 
 
 
 
 

De voortvluchtige
De voortvluchtige
Een ontsnapte moordenaar Een levensgevaarlijke opdrachtEen nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo BooneTijdens een excursie naar Washington D.C. ziet Theo e... »
 
 
 
 
 

Vergiffenis
Vergiffenis
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.jgrisham.com/">Officiële auteurswebsite</a></li><li><a target=“_blank” class="website" h... »
 
 
 
 
 

Het vonnis
Het vonnis
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee Joodse kinderen. In de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doo... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
David Zinc, een jonge advocaat bij het invloedrijke advocatenkantoor Rogan Rothberg, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werk... »
 
 
 
 
 

De getuige
De getuige
Kyle McAvoy is voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden, die advocaat is voor de gewone man. Tijdens zijn studie rechten behoort hij tot de b... »
 
 
 
 
 

De gevangene
De gevangene
 »
 
 
 
 
 

Een tijd voor genade
Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de dood... »