Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het eiland
Het eiland
Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel ... »
 
 
 
 
 

Een tijd voor genade
Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de dood... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
 »
 
 
 
 
 

De medeplichtige
De medeplichtige
Woody Lambert zit in de problemen. Hij komt uit een gebroken gezin, haalt slechte cijfers op school en zijn oudere broer Tony is op proef vrijgelaten nadat h... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
Wanneer een jonge advocaat met een succesvolle carrière in het verschiet ontslag neemt bij een invloedrijk advocatenkantoor, lijkt dat hem een rustiger best... »
 
 
 
 
 

De straatvechter
De straatvechter
Michael Brock is een veelbelovende, jonge advocaat bij een prestigieus kantoor in Washington D.C. Wanneer hij erachter komt dat zijn werkgever een verschrikk... »
 
 
 
 
 

In het geding
In het geding
Biloxi, Mississippi. Twee partijen maken zich op voor wat de belangrijkste rechtszaak in de sigarettenindustrie zal worden, het proces tegen 'De Grote Vier',... »
 
 
 
 
 

Een tijd om te doden
Een tijd om te doden
Even buiten Clanton, een klein plaatsje in de zuidelijke staat Mississippi, vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het tienjarige zwarte meisje Tonya Hailey... »
 
 
 
 
 

Dilemma
Dilemma
Grisham heeft een nieuwe held. En ze zit vol verrassingen...

Als de jonge advocate Samantha Kofer haar baan verliest, moet ze – na werkweken van honderd u... »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
Luther Krank besluit Kerstmis voor één keer niet op de traditionele wijze te vieren, maar een cruise door het Caribisch gebied te boeken. Maar daar denken ... »