Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Partners
Partners
Een zaak voor straatadvocaat Sebastan Rudd uit John Grishams bestseller <em>De verdediging</em>.

Advocaat Sebastian Rudd timmert al tien jaar aan de weg wan... »
 
 
 
 
 

De deal
De deal
Op het hoogtepunt van zijn roem en rijkdom wordt Joel Backman, topadvocaat voor goede en kwade zaken, gearresteerd wegens het bezit van staatsgeheimen. Hij b... »
 
 
 
 
 

Het vonnis
Het vonnis
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee Joodse kinderen. In de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doo... »
 
 
 
 
 

De jury
De jury
Even buiten Clanton, een klein plaatsje in de zuidelijke staat Mississippi, vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het tienjarige zwarte meisje Tonya Hailey... »
 
 
 
 
 

De cliënt
De cliënt
De elfjarige Mark Sway en zijn broertje Ricky trekken op zekere dag het veld in om stiekem sigaretjes te roken. Daar zijn ze getuige van de dramatische zelfm... »
 
 
 
 
 

De afperser
De afperser
Wanneer rechter Raymond Fawcett maandagochtend niet komt opdagen in de rechtszaal, nemen zijn medewerkers in paniek contact op met de FBI. Fawcetts lichaam w... »
 
 
 
 
 

Het protest
Het protest
Een heftige strijd tussen de bewoners van Strattenburg
Een levensbedreigende verwonding
Een nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo Boone

Theo Boone mag da... »
 
 
 
 
 

Het laatste jurylid
Het laatste jurylid
In Ford County, Mississippi, wordt een jonge vrouw in haar huis verkracht en vermoord. Danny Padgitt, telg uit een beruchte criminele familie, wordt snel opg... »
 
 
 
 
 

De cliënt
De cliënt
 »
 
 
 
 
 

Het oordeel
Het oordeel
Pete Banning is een van de meest geliefde inwoners van Clanton, Mississippi. Oorlogsheld, patriarch van een invloedrijke familie, herenboer, vader, goede buu... »