Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
niveau 2 Dit is een tweedelig fullcolournaslagwerk. Hierin kan de cursist alles vinden op het gebied van warenkennis, productkennis, serveertechnieken.<br/><br/> »
Werkboek Promoten en verkopen hotel Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener ga je aan de slag in bedrijve... »
mbo-opleiding gastheer/gastvrouw In dit werkboek Rekenen in de bediening gaat de student oefenen met alle rekenvaardigheden die hij als gastheer moet bezitten, zoals:<br/>- het werken met in... »
Meewerken in het restaurant Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de restaurantafdeling: commerciële vaardigheden, serveertechnieken,... »
MBO niveau 4 Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 1 en 2 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca.<br/><b... »
Oriëntatie op branche en beroep Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is ... »
mbo gastvrouw In deze module van Tendens GHV komen alle onderdelen van de afscheidsfase aan bod: het serveren van after dinner koffie, afrekenen met gasten, meten van de g... »
Bartender Tendens. Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de bartender. De... »