Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Officemedewerker
Officemedewerker
Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de officemedewerker. Er wordt ingegaan op onderwerpen als bestek, serviesgoed, reiniging en HACCP. Ook zaalinric... »
 
 
 
 
 

basisdeel
basisdeel
Je hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis ... »
 
 
 
 
 

Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module van Tendens GHV worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende en afrondende werkzaamheden... »
 
 
 
 
 

Personeelsmanagement
Personeelsmanagement
Alle facetten van personeelsmanagement komen in dit bronnenboek aan bod: van het werven en selecteren tot het begeleiden van personeel.Het bronnenboek spitst... »
 
 
 
 
 

Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module zalen en partijen van Tendens GHV wordt ingegaan op het verrichten van full-service werkzaamheden, het gereedmaken van zaalruimte, het verkope... »
 
 
 
 
 

Frontoffice hotel
Frontoffice hotel
 »
 
 
 
 
 

basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
De pakketsamenstelling van Tendens HTRV voor leerjaar 3 ziet er als volgt uit: <br/><br/>Voor de leerling<br/>* folio werkmateriaal <br/>* bronnenwebsite met... »
 
 
 
 
 

Starten van een eigen horecabedrijf
Starten van een eigen horecabedrijf
Wat komt er allemaal kijken bij het starten van een eigen horecabedrijf? Dit bronnenboek behandelt onder andere het ondernemingsplan, wet- en regelgeving en ... »
 
 
 
 
 

Backoffice hotel
Backoffice hotel
 »
 
 
 
 
 

Horeca ontvangst
Horeca ontvangst
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de ontvangstfase. De leerling leert wat voorbereidende werkzaamhed... »