Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Witte rozen
Witte rozen
Robines tante is ernstig ziek en heeft een nieuwe nier nodig, bij voorkeur van een levende donor. De enige match in de familie lijkt Robine te zijn. Maar kan... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 128
Jubileumomnibus 128
Jubileumomnibus 128 vol moderne familieromanauteurs. De nieuwe sterren aan het familieromanfirmament komen uitgebreid aan bod in Jubileumomnibus 128, die ope... »
 
 
 
 
 

Als ik jou niet had
Als ik jou niet had
‘Als ik jou niet had’ van Gerda van Wageningen gaat over secretaresse Merle, die zich geen houding weet te geven tegenover haar nuchtere en vrolijke werk... »
 
 
 
 
 

Liefde moet groeien
Liefde moet groeien
In de familieroman ‘Liefde moet groeien’ neemt de bekende auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje. Niet alleen offert domineesdoc... »
 
 
 
 
 

Bloeiend vlas
Bloeiend vlas
Stadsmeisje Hester wordt naar het suffe 's Gravendeel gestuurd in Bloeiend vlas van Gerda van Wageningen.<br/> <br/>Heeft zij weer! Zomaar ineens wordt Heste... »
 
 
 
 
 

Het kangoeroehuis
Het kangoeroehuis
Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven hen: ze functioneren als e... »
 
 
 
 
 

De Mosselvisser
De Mosselvisser
Historische streekroman over de mosselvisserij in Bruinisse in het begin van de twintigste eeuw met geschiedkundige wetenswaardigheden. De jonge Netty Bal, k... »
 
 
 
 
 

En toch keert het geluk terug
En toch keert het geluk terug
Angela, de hoofdpersoon in de ‘En toch keert het geluk terug’ van Gerda van Wageningen, is gauw over haar liefdesverdriet om Simon heen wanneer ze haar o... »
 
 
 
 
 

De korenmaat
De korenmaat
‘De korenmaat’ van Gerda van Wageningen is het eerste deel in de omnibus Morgendauw, die ons meeneemt naar het boerenleven rond de negentiende eeuw. Isaa... »