Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gouden vijf omnibus
Gouden vijf omnibus
 »
 
 
 
 
 

Paars bloeit de heide
Paars bloeit de heide
Coby Keur, de hoofdpersoon in ‘Paars bloeit de heide’ van Gerda van Wageningen, is getrouwd met een huisarts. Samen hebben ze twee dochters. Van buitenaf... »
 
 
 
 
 

De Iepenhof omnibus
De Iepenhof omnibus
bevat: Een bruid voor de Iepenhof . Samen staan we sterk »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 131
Jubileumomnibus 131
Drie complete romans en twee korte verhalen in Jubileumomnibus 131. Jubileumomnibus 131 bevat romans van Henny Thijssing-Boer (De geur van heimwee), Gerda va... »
 
 
 
 
 

Samen staan we sterk
Samen staan we sterk
De familieroman ‘Samen staan we sterk’ van Gerda van Wageningen is deel 2 in de Iepenhof-serie, na ‘Een bruid voor de Iepenhof’. Op een koude winterd... »
 
 
 
 
 

Zilver
Zilver
•Andrea en Job de Oude hebben elkaar tijdens de watersnoodramp van 1953 leren kennen. Daarbij speelde het zilver dat Andrea redde uit het ouderlijk huis ee... »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verleden
Onvoltooid verleden
Als Ans een weekend bij haar ouders is, staat ineen haar studiegenoot Doortje op de stoep. Ze is overstuur omdat ze net heeft gehoord dat haar vader niet haa... »
 
 
 
 
 

Vertrouwde haven
Vertrouwde haven
Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan e... »
 
 
 
 
 

Alleen de liefde telt
Alleen de liefde telt
Twee buurvrouwen hebben het allebei niet makkelijk. Marita is pas verlaten door haar man en maakt van ieder kwaaltje een drama. Celeste lijdt aan een ernstig... »
 
 
 
 
 

Tante Tara
Tante Tara
‘Tante Tara’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de moderne Familie Trilogie. Tara heeft het niet makkelijk. Haar familie is bepaald niet hart... »