Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koren en kaf
Koren en kaf
‘Koren en kaf’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de omnibus Met heel mijn hart, een bundeling van prachtige liefdesgeschiedenissen spelend i... »
 
 
 
 
 

Een bruid voor de Iepenhof
Een bruid voor de Iepenhof
De jonge Sietje van den Boogaard werkt als dienstmeid op een rijke boerderij op Schouwen. Ze heeft veel te verduren van Paulien bij de Vaete, de hooghartige ... »
 
 
 
 
 

Verboden brieven
Verboden brieven
Nieuwe historische familieroman van Gerda van Wageningen: Verboden brievenDe winter van 1912 is bitter koud. Het vriest streng als Coby Dingemanse op een avo... »
 
 
 
 
 

Rondom Frederieke
Rondom Frederieke
'Rondom Frederieke' van Gerda van Wageningen gaat over Frederieke van Amerongen, een 27-jarige vrouw die worstelt met overgewicht. Ze heeft alle diëten al g... »
 
 
 
 
 

Geen roos zonder doornen
Geen roos zonder doornen
‘Geen roos zonder doornen’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de Zuster Anne trilogie, waarin we het leven volgen van de Middelburgse verplee... »
 
 
 
 
 

Goede vaart
Goede vaart
Tijdens een familiebezoek in Zierikzee zou Cecilia van de Marel bij het schaatsen letterlijk voor de voeten van schipper marien Constandse zijn gevallen, als... »
 
 
 
 
 

Het zwijgen waard
Het zwijgen waard
Het door Gerda van Wageningen zelf voorgelezen korte verhaal <i>Het zwijgen waard</i> gaat over een oude vrouw, Clarissa, die altijd heeft geleerd dat zwijge... »