Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hart op drift
Hart op drift
GERDA VAN WAGENINGEN<br/>HART OP DRIFT familieroman<br/>ISBN 978-90-8660-148-6<br/>P... »
 
 
 
 
 

de liefde heeft het laatste woord
de liefde heeft het laatste woord
korte verhalen van diverse schrijvers over liefde. »
 
 
 
 
 

Gevaarlijk verlangen
Gevaarlijk verlangen
Nienke van Dijk is bang. De boer voor wie haar vader werkt en bij wie ze zelf als melkmeid dient, bekijkt haar al te vaak met een wellustige blik in zijn oge... »
 
 
 
 
 

Na eb komt de vloed
Na eb komt de vloed
'Na eb komt de vloed' is het derde deel in de heerlijke historische vierluik 'Behouden vaart' van Gerda van Wageningen over het wel en wee van een Rotterdams... »
 
 
 
 
 

Hart op drift
Hart op drift
<p>'Hart op drift' van Gerda van Wageningen is eerder uitgegeven bij Uitgeverij Ellessy, en verschijnt nu in een nieuw jasje bij Zomer & Keuning.</p><p>Anaï... »
 
 
 
 
 

Morgen komt het geluk
Morgen komt het geluk
Kristy schrikt in ‘Morgen komt het geluk’ van Gerda van Wageningen behoorlijk als blijkt dat haar zusje lid is van een jeugdsekte. Ze stopt daarop tijdel... »
 
 
 
 
 

Voorbij de horizon
Voorbij de horizon
‘Voorbij de horizon’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de schitterende historische Schipperstrilogie. Wanneer Vera Constandse schipper Manus... »
 
 
 
 
 

Op wieken gedragen
Op wieken gedragen
De omnibus Op wieken gedragen is een leesfeest voor liefhebbers van historische familieromans en sowieso voor alle fans van Gerda van Wageningen. Twee pracht... »
 
 
 
 
 

Liefde?
Liefde?
Ik mag haar niet, was de eerste gedachte van Lotte Verhagen, als haar vader dolgelukkig zijn nieuwe vriendin aan de familie voorstelt. Natuurlijk is ze blij ... »