Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Sakala en Leopold
Sakala en Leopold
 »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Salamander
Salamander
Salamander wordt in het voorjaar van 2013 op zondagavond dé nieuwe crimi-topreeks op één. Een scenario van Ward Hulselmans en een topcast (met Filip Peete... »
 
 
 
 
 

Sand Bag
Sand Bag
‘Als catcher deelde hij geen echte klappen uit, maar nu wel.’‘The art of living is more like wrestling than dancing.’ - Marcus AureliusTank was niet ... »
 
 
 
 
 

Stille nacht
Stille nacht
Wanneer babysitter Sandra De Waele op Driekoningen voor de zoveelste keer de deur opent, willen de drie gesluierde jongemannen van haar meer dan zomaar wat s... »
 
 
 
 
 

Spoor in het zand
Spoor in het zand
 »
 
 
 
 
 

De speler
De speler
In levendige scènes, vol regieaanwijzingen, beeldcitaten en uitspraken uit beroemde films, beschrijft Bavo Dhooge in een hila­rische stijl het tragikomisch... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
BAVO DHOOCE
SOLO
Stark was de eerstvolgende die de Messias in levenden lijve zag. De eerste keer dat hij Jim zag, had hij niet eens de indruk dat hij de nieu... »