Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scam Alarm
Scam Alarm
'Niets is wat het lijkt. Niets zal ooit nog worden zoals het was.'<br/><br/>1956. Donnie is acht, net als zijn beste vriend Buddy. Samen proberen ze de verve... »
 
 
 
 
 

Schiet niet te snel
Schiet niet te snel
gebaseerd op ware feiten. Wablieft. »
 
 
 
 
 

Sus Octopus
Sus Octopus
Sus houdt niet van stilzitten. Hij wil altijd honderd dingen tegelijk doen. Zijn ouders worden er horendol van Op een morgen kan Sus zijn bed niet uit. Aan z... »
 
 
 
 
 

Schoolmonsters
Schoolmonsters
Sonny gaat naar een nieuwe school. Hij is altijd al superslim geweest en ook nu is hij de slimste van de slimste van de klas. Zijn enige vriendin is Sara. Na... »
 
 
 
 
 

Stand-In
Stand-In
Immigrant Jarek Simitz, ex-bokser en Olympisch kampioen gewichtheffen, heeft zich als Jack Storm in de jaren twintig in de stille films van Hollywood opgewer... »
 
 
 
 
 

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

SMAK
SMAK
 »
 
 
 
 
 

De sciencefictionschrijver
De sciencefictionschrijver
het Romeinse rijk in verval onderneemt nog één poging om het opkomende christendom tot staan te brengen »