Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sam Colt
Sam Colt
Spannende western in een filmische stijl Sam Colt is zestien en werkt als koerier voor Pony Express. Op een avond belandt hij in Woodcreek een zo goed als u... »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Sick
Sick
In SICK schrijft Bavo Dhooge (of iemand die voor hem wil doorgaan) zijn huisarts brieven omdat zij hem niet meer wenst te behandelen wegens te veel ingebeeld... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaat deschoolbus kapot. In het bos vinden ze een boerderij, maar het is geen gewone bo... »
 
 
 
 
 

Styx
Styx
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur Raphaël Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Spookbloem
Spookbloem
Spookbloem »
 
 
 
 
 

Scrabble Man
Scrabble Man
Iedereen wil Benny Benito zijn, maar op de dag van zijn gijzeling wil Benny Benito iedereen zijn behalve Benny Benito. Benny Benito is dé ster van Hollywoo... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen. Waarom niet als auteur? Hij schrijft de memoires van Wally,... »