Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slangenvanger
Slangenvanger
Ter hoogte van het oog van de mummie kwam een holle oogkas tevoorschijn. Het was donker. Duister. De grot van de dood. Het Grote Niets. Daarna begonnen de wi... »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Spring, meneer Luis!
Spring, meneer Luis!
Meneer Luis woont in een boomhut, in het bos. Geen bos met bomen, maar in een bos vol haar. Een haarbos. Op een dag worden alle haren van het bos afgeschoren... »
 
 
 
 
 

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Spoor in het zand
Spoor in het zand
 »
 
 
 
 
 

Salamander
Salamander
Salamander wordt in het voorjaar van 2013 op zondagavond dé nieuwe crimi-topreeks op één. Een scenario van Ward Hulselmans en een topcast (met Filip Peete... »
 
 
 
 
 

Sick
Sick
In SICK schrijft Bavo Dhooge (of iemand die voor hem wil doorgaan) zijn huisarts brieven omdat zij hem niet meer wenst te behandelen wegens te veel ingebeeld... »
 
 
 
 
 

SWAP
SWAP
 »