Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Sunset bay
Sunset bay
Vietnamveteraan Bob Stone, sjoemelaar en ladies man met pensioen, kan je heel wat vertellen over het leven. En zonder dat hij het zelf beseft helaas ook over... »
 
 
 
 
 

Stand-In
Stand-In
Immigrant Jarek Simitz, ex-bokser en Olympisch kampioen gewichtheffen, heeft zich als Jack Storm in de jaren twintig in de stille films van Hollywood opgewer... »
 
 
 
 
 

Slim
Slim
Slim 7 Slim is een slak.Iedereen denkt dat hij heel slim is.Hij is traag en denkt lang na.Hij zweet ook veel. Hij sleurt ook een heel huis op zijn rug meeOmd... »
 
 
 
 
 

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

Schoolmonsters
Schoolmonsters
Sonny gaat naar een nieuwe school. Hij is altijd al superslim geweest en ook nu is hij de slimste van de slimste van de klas. Zijn enige vriendin is Sara. Na... »