Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schaduwspel
Schaduwspel
 »
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon
Don Kameleon
Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keelzak. Mijn haarkam stond gespannen. En ik voelde me alle kleuren van de regenboog uitslaan. Ik zal deze fles als wapen... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Sunset bay
Sunset bay
Vietnamveteraan Bob Stone, sjoemelaar en ladies man met pensioen, kan je heel wat vertellen over het leven. En zonder dat hij het zelf beseft helaas ook over... »
 
 
 
 
 

STYX
STYX
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur RaphaĆ«l Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Spoor in het zand
Spoor in het zand
 »
 
 
 
 
 

Het geheim van Antarctica
Het geheim van Antarctica
Antarctica 1897.nbsp De Belgische expeditieleider Adrien Victor Joseph de Gerlache zet met de Belgica met zijn multiculturele crew koers naar Antarctica om a... »