Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stand-In
Stand-In
Immigrant Jarek Simitz, ex-bokser en Olympisch kampioen gewichtheffen, heeft zich als Jack Storm in de jaren twintig in de stille films van Hollywood opgewer... »
 
 
 
 
 

Slaapslachter
Slaapslachter
Een rijzige stinkende gestalte doemde voorhen op uit de struiken. Marco keek op enherkende onmiddellijk de regenjas. Het wasdezelfde regenjas die in de kelde... »
 
 
 
 
 

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Scrabble Man
Scrabble Man
Iedereen wil Benny Benito zijn, maar op de dag van zijn gijzeling wil Benny Benito iedereen zijn behalve Benny Benito. Benny Benito is dé ster van Hollywoo... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »
 
 
 
 
 

Sakala en Leopold
Sakala en Leopold
 »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Sand Bag
Sand Bag
‘Als catcher deelde hij geen echte klappen uit, maar nu wel.’‘The art of living is more like wrestling than dancing.’ - Marcus AureliusTank was niet ... »
 
 
 
 
 

De sciencefictionschrijver
De sciencefictionschrijver
het Romeinse rijk in verval onderneemt nog één poging om het opkomende christendom tot staan te brengen »