Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zone Stad: Souffleur des doods
Zone Stad: Souffleur des doods
Fien heeft na haar miskraam en haar relatieproblemen een nieuwe uitlaatklep gevonden. Ze heeft zich aangesloten bij een amateurgezelschap en nodigt Tom en de... »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

De samoerai
De samoerai
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lij... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
<p>Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaatde schoolbus kapot. In het bos vinden ze de boerderij, maar het is geen gewoneb... »
 
 
 
 
 

Spring, meneer Luis!
Spring, meneer Luis!
Meneer Luis woont in een boomhut, in het bos. Geen bos met bomen, maar in een bos vol haar. Een haarbos. Op een dag worden alle haren van het bos afgeschoren... »
 
 
 
 
 

Schaduw van de koning
Schaduw van de koning
30 jaar geleden overleed Leopold III na een turbulent leven. Succesauteur Bavo Dhooge schetst in deze historische en literaire thriller wat er aan de Konings... »
 
 
 
 
 

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Scrabble man
Scrabble man
Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voo... »
 
 
 
 
 

Sam Colt
Sam Colt
Spannende western in een filmische stijl Sam Colt is zestien en werkt als koerier voor Pony Express. Op een avond belandt hij in Woodcreek een zo goed als u... »