Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
In de stijl van Tarantino, The Sopranos en Elmore Leonard 1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sl... »
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Salamander
Salamander
Salamander wordt in het voorjaar van 2013 op zondagavond dé nieuwe crimi-topreeks op één. Een scenario van Ward Hulselmans en een topcast (met Filip Peete... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
BAVO DHOOCE
SOLO
Stark was de eerstvolgende die de Messias in levenden lijve zag. De eerste keer dat hij Jim zag, had hij niet eens de indruk dat hij de nieu... »
 
 
 
 
 

Schuwe kreten
Schuwe kreten
 »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex-schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bij... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon
Don Kameleon
Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keelzak. Mijn haarkam stond gespannen. En ik voelde me alle kleuren van de regenboog uitslaan. Ik zal deze fles als wapen... »