Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scrabble man
Scrabble man
Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voo... »
 
 
 
 
 

Stand in
Stand in
"Ik moet dood. Dat is het plan. Het plan dat ikzelf heb opgevat. Jack Storm, jij arme donder, je moet dood. Alleen zo kan de rest voortleven..."<br/><br/>Imm... »
 
 
 
 
 

Bibberomnibus
Bibberomnibus
bevat: Skelettendans ; Vampierenmanieren ; Schoolmonsters »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
In de stijl van Tarantino, The Sopranos en Elmore Leonard 1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sl... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de flik die haar man heeft gedood maar wordt verliefd op hemhellip Shappa Crane is een sexy moordwijf. Niet alleen een Siouxs... »
 
 
 
 
 

Stille nacht
Stille nacht
Wanneer babysitter Sandra De Waele op Driekoningen voor de zoveelste keer de deur opent, willen de drie gesluierde jongemannen van haar meer dan zomaar wat s... »
 
 
 
 
 

Speelgoed
Speelgoed
Christina is zestien en hopeloos verliefd op haar jonge leraar godsdienst meneer Hoste. Hij is amper acht jaar ouder dan zij en gaat na een miskraam van zijn... »