Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Seriewoordenaar
Seriewoordenaar
Seriewoordenaar Saskia krijgt een nieuwe computer. Daarmee kan ze naar hartelust spelletjes spelen en chatten met haar vriend Sander. Maar al snel is er iets... »
 
 
 
 
 

Zone stad Schizo
Zone stad Schizo
Op de Superman Rollercoaster van de Sinksenfoor in Antwerpen wordt het lijk gevonden van een onbekende jongen. De moordenaar heeft een handtekening achtergel... »
 
 
 
 
 

Scrabble man
Scrabble man
Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voo... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
In de stijl van Tarantino, The Sopranos en Elmore Leonard 1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sl... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Springers
Springers
lsquoWelkom terug jongeheer Snow.rsquonbsp lsquoRustig aanrsquo zei de tweede assistent van het team.nbsp Ik bleef enkele seconden verdwaasd naar het plafond... »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Stille nacht
Stille nacht
Wanneer babysitter Sandra De Waele op Driekoningen voor de zoveelste keer de deur opent, willen de drie gesluierde jongemannen van haar meer dan zomaar wat s... »