Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boer Boris doeboek
Boer Boris doeboek
<p>Het 'Boer Boris-doeboek' is een musthave voor fans van het stoere boertje uit de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en ... »
 
 
 
 
 

Van ansjovis tot zwijntje
Van ansjovis tot zwijntje
VANHoe gelukkig moet de ansjovis zijn zo zout te mogen zwemmen in de zeeTOTOp een zonnige zomerdagbij Zandvoort zwommenzeven zorgeloze zwijntjeszonder zwembr... »
 
 
 
 
 

Boer Boris
Boer Boris
Boer Boris heeft een boerderij.Daar hoort 1 grote tractor bij.Welk kind zou er nou niet Boer Boris willen zijn?Boer Boris heeft zijn eigen boerderij en kan l... »
 
 
 
 
 

Multiple noise
Multiple noise
 »
 
 
 
 
 

Vertelplaten Boer Boris gaat naar zee
Vertelplaten Boer Boris gaat naar zee
<p>Ontdek de vertelplaten van het avontuurlijke 'Boer Boris gaat naar zee', het tweede deel van de razend populaire en bekroonde prentenboekenserie van Ted v... »
 
 
 
 
 

Wat is kunst?
Wat is kunst?
Een meisje komt dit boek binnen en stelt de vraag: wat is kunst?
De schrijver geeft haar een eiland om het uit te zoeken.

In <i>Wat is kunst?</i> daagt Te... »
 
 
 
 
 

Wikken & Wegen
Wikken & Wegen
Voor nieuwsgierige jongeren. Wikken & Wegen gaat over de geheimzinnige vraag die advocaten al ruim honderd jaar bezighoudt: wat is recht en hoe moet het word... »
 
 
 
 
 

Boer Boris heeft het heet
Boer Boris heeft het heet
<p>'Boer Boris heeft het heet!' is het dertiende deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere d... »