Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Display (10 exx) - Boer Boris, hoe gaan we erheen?
Display (10 exx) - Boer Boris, hoe gaan we erheen?
Boer Boris heeft op de boerderij een flink wagenpark vol voertuigen. Er komt er altijd wel eentje van pas. Een geestig nieuw boekje in de serie van Ted van L... »
 
 
 
 
 

Beitelaar
Beitelaar
Als de vijftienjarige Antonij op zaterdagochtend aankomt op het kerkhof waar hij een bijbaantje heeft, ontdekt hij een man die hakt in een grafsteen. Die rea... »
 
 
 
 
 

De vogels
De vogels
Twee standbeelden in de grote stad. Het een staat op het plein, het ander in het park. Ze kijken naar elkaar, maar kunnen elkaar niet bereiken. Ze worden ver... »
 
 
 
 
 

Boer Boris en bakkertje Bas
Boer Boris en bakkertje Bas
<p>'Boer Boris en bakkertje Bas' is het veertiende deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere... »
 
 
 
 
 

Rond vierkant vierkant rond
Rond vierkant vierkant rond
Poëzie is spelen met taal. Maar soms is het maken van een gedicht een lastig spel. Een sonnet, bijvoorbeeld, moet voldoen aan veel regels. Kan dat niet makk... »
 
 
 
 
 

Boer Boris
Boer Boris
<p>Luister nu naar het allereerste 'Boer Boris'-verhaaltje uit de ongekend populaire en bekroonde reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Dat dit stoere... »
 
 
 
 
 

Gebr.
Gebr.
<p>Kun je nog een broer zijn als je enige broer dood is? Dat vraagt de zestienjarige Luuk zich af als zijn jongere broer Marius is gestorven. Die laat een da... »
 
 
 
 
 

Iiieeek... een luis!
Iiieeek... een luis!
Luizen, een lastig onderwerp, en toch krijgen bijna alle kinderen, en dus ook hun ouders, er op een dag mee te maken. Er valt genoeg over luizen te lezen: sa... »
 
 
 
 
 

Boer Boris en het gebroken been
Boer Boris en het gebroken been
<p>'Boer Boris en het gebroken been' is het negende deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerder... »