Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boer Boris
Boer Boris
Boer Boris heeft zijn eigen boerderij en kan lekker de hele dag rondrijden op zijn rode tractor. En er is ook nog zo veel te zien op de boerderij: ploegen, a... »
 
 
 
 
 

Kind te huur
Kind te huur
 »
 
 
 
 
 

Boer Boris, hoe gaan we erheen?
Boer Boris, hoe gaan we erheen?
Boer Boris heeft op de boerderij een flink wagenpark vol voertuigen. Er komt er altijd wel eentje van pas. Een geestig nieuw boekje in de serie van Ted van L... »
 
 
 
 
 

4
4
Na het samenstellen van het tel- en kijkboek 3 is Ted van Lieshout wederom de schatkamers van het Rijksmuseum in gedoken op zoek naar bijzondere dingen. Kled... »
 
 
 
 
 

Ventje zoekt een vriendje
Ventje zoekt een vriendje
Ventje zoekt een vriendje. <br/>Hij neemt er een mee naar huis.<br/>Maar zijn mama wil hem niet in huis hebben.<br/>Wat nu?<br/><br/>Ventje zoekt een vriendj... »
 
 
 
 
 

Gebr.
Gebr.
<p>Kun je nog een broer zijn als je enige broer dood is? Dat vraagt de zestienjarige Luuk zich af als zijn jongere broer Marius is gestorven. Die laat een da... »
 
 
 
 
 

Boer Boris gaat naar zee
Boer Boris gaat naar zee
<p>'Boer Boris gaat naar zee' is het tweede deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman en werd in 2015... »
 
 
 
 
 

In bad met Boer Boris
In bad met Boer Boris
'In bad met Boer Boris' is een vrolijk boekje op rijm om lekker mee in bad te spelen! Het is een drukke boel in de badkamer van de boerderij. De kippen, de k... »