Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Roadtrip
Roadtrip
Paula Visser is met haar man Theo op rondreis langs de Amerikaanse westkust. Met een camper leggen ze de route af waar ze al jaren van dromen en eindelijk he... »
 
 
 
 
 

De vallei
De vallei
<p>Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks... »
 
 
 
 
 

Zuidenwind
Zuidenwind
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paa... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

Koraalrif
Koraalrif
Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assist... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z'n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven.Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op w... »
 
 
 
 
 

Set 50 ex. geschenk Zomerlezen 2024 Flamingo Beach
Set 50 ex. geschenk Zomerlezen 2024 Flamingo Beach
Van 20 t/m 29 juni is de nieuwe Suzanne Vermeer jouw cadeau voor klanten. Daar gaat de zon van schijnen! Want dit spannende zomerverhaal past precies bij de ... »
 
 
 
 
 

Lentevuur
Lentevuur
Julia van Galen is met haar nichtje en een vriendin een weekje op vakantie in het landhuis van haar grootmoeder Eva in Tsjechië. Eva Chorinska is kort daarv... »