Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Route du Soleil
Route du Soleil
Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen... »
 
 
 
 
 

Drie Italiaanse zomerthrillers
Drie Italiaanse zomerthrillers
<p>Drie spannende Italiaanse zomerthrillers voordeling in één bundel: <i>Bella Italia</i>, <i>Souvenir</i> en <i>Het strandhuis</i></p> <p><i>Bella Italia<... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
Drie vrouwen in drie verschillende landen - één stalker In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbr... »
 
 
 
 
 

De scheiding
De scheiding
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Voor de buitenwereld lijken ze het perfecte jetsetpaar te vormen, maar Landon en Madison Camus zijn... »
 
 
 
 
 

Souvenir
Souvenir
Een Italiaanse zomer vol geheimen... Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren... »
 
 
 
 
 

Gletsjer
Gletsjer
<p>Maaike en haar zus Judith zijn samen op skivakantie in Duitsland. Vroeger gingen ze jaarlijks naar het gebied Garmisch-Partenkirchen, maar door Judiths po... »
 
 
 
 
 

Costa del Sol
Costa del Sol
Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Maria en Alex weer op orde te kr... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z'n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven.Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op w... »