Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Strandfeest
Strandfeest
<p>Hannah is met haar stiefkinderen Vera en Max op een prachtig resort aan het Meer van Ohrid. Het is hun eerste vakantie sinds het overlijden van hun vader... »
 
 
 
 
 

De bestemming
De bestemming
De thrillers van Suzanne Vermeer staan bekend als de ideale vakantieboeken. Naast haar winter- en zomerthrillers heeft ze ook spannende korte verhalen geschr... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

Drie winterthrillers
Drie winterthrillers
Drie spannende winterthrillers voordelig in één bundel: Mont Blanc, Winterberg en Het chalet.

Mont Blanc - Wanneer Laura haar vriend Tim op een grov... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
 »