Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

De scheiding
De scheiding
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Voor de buitenwereld lijken ze het perfecte jetsetpaar te vormen, maar Landon en Madison Camus zijn... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
 »
 
 
 
 
 

Lentevuur
Lentevuur
Julia van Galen is met haar nichtje en een vriendin een weekje op vakantie in het landhuis van haar grootmoeder Eva in Tsjechië. Eva Chorinska is kort daarv... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een... »
 
 
 
 
 

Souvenir
Souvenir
Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstap... »
 
 
 
 
 

Zomeravond
Zomeravond
Lauren Martens is met haar zusje Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discoth... »