Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Set 50 ex. geschenk Zomerlezen 2024 Flamingo Beach
Set 50 ex. geschenk Zomerlezen 2024 Flamingo Beach
Van 20 t/m 29 juni is de nieuwe Suzanne Vermeer jouw cadeau voor klanten. Daar gaat de zon van schijnen! Want dit spannende zomerverhaal past precies bij de ... »
 
 
 
 
 

Route du soleil
Route du soleil
Het leven van intercedente Marit, een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen, bestaat geheel uit hard werken en het vervullen van zorgtaken, tot verdri... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
Een mysterieuze verdwijning. Een familie in rouw. 25 jaar later gaat een jonge vrouw op zoek naar antwoorden.In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zes... »
 
 
 
 
 

Zwarte piste
Zwarte piste
Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als supermarktcheffin... »
 
 
 
 
 

Madonna
Madonna
Als Ingrid, general creative manager voor een reclamebureau, de kans krijgt een belangrijk Italiaans modeconcern als klant binnen te slepen, staat haar een o... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een... »
 
 
 
 
 

Drie winterthrillers
Drie winterthrillers
Drie spannende winterthrillers in één bundel: Noorderlicht, Zwarte piste en Apres ski.

Noordelicht - Kim Romeijn viert haar dertigste verjaardag met... »
 
 
 
 
 

All-inclusive
All-inclusive
Jeroen en Chantal van der Schaaf hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt. De eerste dagen daar zijn fantastisch. Maar dan sla... »