Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Min of meer
Min of meer
Tobias heeft anorexia en het beïnvloedt zijn leven volledig. Er is niemand bij wie hij zijn geheim kwijt kan en hij voelt zich eenzaam, vooral als zijn broe... »
 
 
 
 
 

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan, lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er ... »
 
 
 
 
 

Daar zijn vrienden voor
Daar zijn vrienden voor
Beste vriendinnen Dionne en Emma kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ondanks hun verschillende levens praten ze regelmatig bij met een wijntje. Hun groot... »
 
 
 
 
 

Laat maar!
Laat maar!
<i>Laat maar!</i> is een zelfstandig te luisteren vervolg op <i>Reken maar!</i>

Nicole's leven gaat precies zoals ze het voor ogen heeft. Ze heeft... »
 
 
 
 
 

Games
Games
Er is wereldwijd veel aandacht voor de explosief groeiende markt van computerspellen, ook in de wetenschap. Game Studies is een relatief nieuw wetenschapsgeb... »
 
 
 
 
 

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan , lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er... »
 
 
 
 
 

Schoon genoeg
Schoon genoeg
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrien... »
 
 
 
 
 

Als we weer kunnen ademen
Als we weer kunnen ademen
Een liefdesverhaal over een opbloeiende liefde tijdens de coronacrisis, want liefde overwint alles ... of toch niet?MEER ZOALS DITVind je dit leuk? Klik voor... »
 
 
 
 
 

Linedance
Linedance
Linedance is erg populair sinds de jaren tachtig, eerst bij ouderen, maar later zijn ook steeds meer jongeren deze dans gaan doen. Linedance is een dans die ... »
 
 
 
 
 

Muziek voor Eva
Muziek voor Eva
 »