Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tomorrow's Man
Tomorrow's Man
 »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
Nadat Nikki haar droom heeft verwezenlijkt met haar eigen Bed and Breakfast, blijkt het qua bezoekersaantallen flink tegen te vallen. De openstaande rekening... »
 
 
 
 
 

Laat maar!
Laat maar!
Laat maar! is een zelfstandig te lezen vervolg op Reken Maar! en heeft als themarouwverwerking en biseksualiteit.Nicole’s leven gaat precies zoals ze het v... »
 
 
 
 
 

Schoon genoeg
Schoon genoeg
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrien... »
 
 
 
 
 

Zoektocht naar het verleden
Zoektocht naar het verleden
Diane heeft het best goed voor elkaar: ze is kunstenares en heeft een eigen atelier in de Randstad. Toch is ze ontzettend onzeker: zo onzeker dat het haar le... »
 
 
 
 
 

Van slag
Van slag
‘Een spetterend boek waar je nog dagenlang door van slag zult zijn’Feelgoodauteur Tamara HaagmansDoor een blessure valt Evi’s schooljaar in het water. ... »
 
 
 
 
 

To Tame a Tempest
To Tame a Tempest
 »
 
 
 
 
 

Werken in de horeca
Werken in de horeca
WWW=Wij Willen Weten<br/>Net als de andere series WWW, WWW-Jnuior en WWW-Terra, omvat deze serie informatieve boekjes onderwerpen voor spreekbeurten en werks... »
 
 
 
 
 

Dubbeldate - grote letter uitgave
Dubbeldate - grote letter uitgave
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en het klikt meteen... »
 
 
 
 
 

King Alert
King Alert
Paul Goudsmit is niet alleen vader van twee kinderen en leraar op een middelbare school, maar ook een van de oudste YouTubers van Nederland. Hij heeft duizen... »