Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Min of meer - grote letter uitgave
Min of meer - grote letter uitgave
Tobias heeft anorexia dat zijn hele leven volledig beïnvloedt. Er is niemand bij wie hij zijn geheim kwijt kan en hij voelt zich eenzaam, vooral als zijn br... »
 
 
 
 
 

Afghanistan
Afghanistan
Bye Bey Bullshit »
 
 
 
 
 

Gothic
Gothic
Er zijn veel vooroordelen over goths (want zo noem je mensen die<br/>gothic zijn). Goths zijn niet altijd depressief. En ze zijn ook niet altijd <br/>in het ... »
 
 
 
 
 

Er was eens
Er was eens
Er was eens… vele fantastische sprookjes beginnen zo. Maar ken jij deze al?Laat je meevoeren naar werelden waar Assepoester tegen loverboys strijdt, waar s... »
 
 
 
 
 

Van slag
Van slag
 »
 
 
 
 
 

Getekend
Getekend
Als Mirna's gloednieuwe liefde Allan vraagt of ze met hem en zijn beste vrienden mee gaat naar Spanje, twijfelt ze. Ze is bang dat haar onzekerheid haar in d... »
 
 
 
 
 

Werken in het Dolfinarium
Werken in het Dolfinarium
Als je aan kinderen vraagt welk beroep ze later willen uitoefenen, dan blijkt dat werken in het dolfinarium het meest populair is. Dat bleek uit een enquête... »
 
 
 
 
 

Daar zijn vrienden voor
Daar zijn vrienden voor
Beste vriendinnen Dionne en Emma kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ondanks hun verschillende levens praten ze regelmatig bij met een wijntje. Hun groots... »