Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Christine
Christine
Christine, de klassieke Amerikaanse thriller van Stephen King, is een roman over tienerverlangens, obsessies en schoolperikelen.

Christine en Ar... »
 
 
 
 
 

Schemerwereld
Schemerwereld
Schemerwereld is een bundeling van de verhalen De man met het litteken en Spookfoto's van Stephen King. De verhalen verschenen eerder in de verhalenbundel Sc... »
 
 
 
 
 

Revival
Revival
Revival van Stephen King is een spectaculair, duister en zinderend verhaal over verslaving, geloof, muziek en leven na de dood.
<br/>
<br/>In een klein dorpj... »
 
 
 
 
 

Fairy Tale
Fairy Tale
<p>Een nieuw meesterwerk van Stephen King</p><p>Charlie Reade ziet eruit als een doorsnee scholier. Hij is goed in honkbal en American football, en is een pr... »
 
 
 
 
 

Firestarter
Firestarter
In Firestarter (Ogen van vuur), de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen.... »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963
22 november 1963, de dag waarop John F. Kennedy werd vermoord en de wereld voorgoed veranderde... Wat als die fatale dag voorkomen had kunnen worden? »
 
 
 
 
 

4 seizoenen
4 seizoenen
Vier Verhalen Waaronder Shawshank Redemption »