Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spitsuur
Spitsuur
Sophie King Spitsuur
Maak kennis met zeven verschillende mensen, allemaal met hetzelfde doel: hun kind op tijd op school afleveren.
Huiselijke Harriet vraagt... »
 
 
 
 
 

De vervloeking
De vervloeking
Advocaat Bill Halleck woont met vrouw en dochter in een klein plaatsje en heeft zijn leven goed voor elkaar. Dan, in een ogenblik van onoplettendheid, rijdt ... »
 
 
 
 
 

Zwart huis
Zwart huis
 »
 
 
 
 
 

Christine
Christine
In the exciting build-up to publication of Stephen King's new mainstream... »
 
 
 
 
 

Amerikaanse nachtmerries
Amerikaanse nachtmerries
Dat Trashcan Man nog in leven is, heeft een goede reden. Hij wil zich immers aansluiten bij het leger van de Duistere Man, die harde jongen Randall Flagg. Al... »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
Blaze is enorm groot en sterk, maar denken is niet zijn sterkste punt. Niet meer. Zijn vader heeft hem als kind zo vaak van de trap gegooid, dat hij er een d... »
 
 
 
 
 

Een lied van Susannah
Een lied van Susannah
"Een lied van Susannah is boek 6 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epis... »
 
 
 
 
 

It - filmeditie
It - filmeditie
Pennywise is terug, en angstaanjagender dan ooit! It (Het) van Stephen King draait in september 2017 in de bioscoop.In It brengt een achtentwintig jaar oude ... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar de top
Vlucht naar de top
<p>In <em>Vlucht naar de top</em> van Stephen King vallen <em>De</em> <em>Hongerspelen</em> en <em>Squid Game</em> in het niet bij de gruwelijke wedstrijd wa... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
"In Duma van bestsellerauteur Stephen King heeft Edgar Freemantle met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap s... »