Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

It - filmeditie
It - filmeditie
Pennywise is terug, en angstaanjagender dan ooit! It (Het) van Stephen King draait in september 2017 in de bioscoop.In It brengt een achtentwintig jaar oude ... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar de top
Vlucht naar de top
<p>In <em>Vlucht naar de top</em> van Stephen King vallen <em>De</em> <em>Hongerspelen</em> en <em>Squid Game</em> in het niet bij de gruwelijke wedstrijd wa... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
"In Duma van bestsellerauteur Stephen King heeft Edgar Freemantle met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap s... »
 
 
 
 
 

Het meisje dat hield van Tom Gordon
Het meisje dat hield van Tom Gordon
De wereld had een bek vol tanden en als het zo uitkwam, kon je daar elk moment door gebeten worden.'Trisha McFarland was negen jaar toen ze daarachter kwam. ... »
 
 
 
 
 

De regelaars
De regelaars
Er hangt geen vuiltje in de lucht op Poplar Street in Wentworth, Ohio. Behalve dan die rode bestelbus boven aan de heuvel. Want als die in beweging komt, gaa... »
 
 
 
 
 

De spelbreker
De spelbreker
In De spelbreker beschrijft Stephen King op bloedstollende wijze de strijd van een vrouw om te overleven.

Gerald neemt zijn vrouw Jessie mee na... »
 
 
 
 
 

De Donkere Toren
De Donkere Toren
De Donkere Toren is boek 7 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epische su... »
 
 
 
 
 

Alles is eventueel
Alles is eventueel
Verwacht het onverwachte in de bestseller Alles is eventueel, een verzameling boeiende, geestige en duistere verhalen van meesterverteller Stephen King.Het v... »
 
 
 
 
 

Wisseling van de wacht
Wisseling van de wacht
Brady Hartsfi eld, de Mercedes Killer die acht mensen doodreed en er nog veel meer gewond achterliet, ligt al vijf jaar in vegetatieve toestand in<br/>een he... »