Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De scherpschutter
De scherpschutter
Laat je meeslepen in het eerste deel van Stephen Kings epische meesterwerk, De Donkere Toren-serie.De man in het zwart vluchtte door de woestijn en de schutt... »
 
 
 
 
 

De gloed
De gloed
In De gloed, de bestseller van meesterverteller Stephen King, raakt een stadje in de ban van een buitenaardse intelligentie wanneer een oud ruimteschip wordt... »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963
22-11-1963 van bestsellerauteur Stephen King is een verkenningstocht door verschillende tijdlijnen naar de aanslag op JFK.

22 november 1963, de ... »
 
 
 
 
 

De shining
De shining
Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: ... »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
De eerlijke vinder

Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnli... »
 
 
 
 
 

Na zonsondergang
Na zonsondergang
Na zonsondergang bevat dertien korte griezelverhalen van meesterverteller Stephen King. Ze verschenen o.a. in The New Yorker, Esquire, Playboy en The Paris R... »
 
 
 
 
 

Schone slaapsters
Schone slaapsters
<p>In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap ... »