Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aardedonker, zonder sterren
Aardedonker, zonder sterren
Aardedonker, zonder sterren bevat vier intense verhalen van meesterverteller Stephen King.

In 1922 schrijft Wilfred Leland James dat er in elke... »
 
 
 
 
 

Bezeten stad
Bezeten stad
Met Bezeten stad, zijn tweede roman, vestigde Stephen King definitief zijn naam als de onbetwistbare koning van de Amerikaanse horror. Als geen ander wist hi... »
 
 
 
 
 

De talisman
De talisman
Stephen King & Peter Straub, De Talisman

Op een dag staat de twaalfjarige Jack Sawyer aan de kust langs de grijze Atlantische oceaan. Zijn vader is er niet ... »
 
 
 
 
 

Firestarter (Ogen van Vuur)
Firestarter (Ogen van Vuur)
In Firestarter (Ogen van vuur) heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen. In hun studententijd deden Andy McGee en zijn vro... »
 
 
 
 
 

Dr. Sleep
Dr. Sleep
<p>Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.

Het jongetje Da... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
Het leven van aannemer Edgar Freemantle verandert ingrijpend wanneer zijn auto door een grote bouwkraan wordt verwoest. Edgar ontwaakt zwaargewond in het zie... »
 
 
 
 
 

Under the Dome
Under the Dome
<p>In <em>Under the Dome (Gevangen) </em>van bestsellerauteur Stephen King sluit een mysterieuze, onzichtbare energiekoepel het stadje Chester's Mill in Main... »
 
 
 
 
 

Als het bloedt
Als het bloedt
<p><em>Mr. Harrigan's Phone (De telefoon van meneer Harrigan) </em>wordt een Netflix-film! Met Donald Sutherland en Jaeden Martell <br... »