Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stromboli
Stromboli
<p>Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig v... »
 
 
 
 
 

Schaatsen met een stoel
Schaatsen met een stoel
Kinderboek in tijdschriftvorm. Niet los te verkrijgen, alleen in sets van 5 ex 97890-487-07881 »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Achter de façade van het bohemienbestaan van schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen ettert al jaren een leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld.... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
In Debet van Saskia Noort wordt het ware geheim van de eetclub eindelijk ontrafeld.Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer.Met dit ... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »