Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Vrouwen Voordewind
Vrouwen Voordewind
 »
 
 
 
 
 

Op de liefde!
Op de liefde!
Carry woont gedurende haar middelbare schooltijd met haar ouders in de Franse Limousin. Ze verhuist terug naar Nederland en voor een reünie met bal masqué ... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette Nelson-Spanderhout (53) is directeur van Hand & Span, een succesvol dienstverlenend bedrijf voor particulieren dat ze zeventien jaar tevoren begon. Haa... »
 
 
 
 
 

Deelgenoten
Deelgenoten
Partenspelers, Deel 2: Deelgenoten.Ze is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont een jaar in Denemarken met de man die ze in een tijdelijk verblijf op... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
 »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren
Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend da... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs kan pas over een halfjaar in haar nieuwe baan beginnen. Ondertussen zit ze met spanningen in haar huwelijk? Haar man maakte een slippertje, terwijl ze z... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs Verhoef is wegbezuinigd als receptioniste bij een krantenuitgeverij. Over een halfjaar kan ze in een nieuwe baan beginnen, bij een groepje startende ond... »