Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vier vrouwen
Vier vrouwen
DEEL 1: Alle vier zijn ze succesvol directeur van een grote onderneming, Inez, Julia, Simone en Marjolein. Eens per kwartaal praten ze elkaar bij. Dan beslui... »
 
 
 
 
 

Het nieuwe tuinieren
Het nieuwe tuinieren
werken met de bodem als levend wezen »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs Verhoef is wegbezuinigd als receptioniste bij een krantenuitgeverij. Over een halfjaar kan ze in een nieuwe baan beginnen, bij een groepje startende ond... »
 
 
 
 
 

Geluk is iets groots in het klein
Geluk is iets groots in het klein
Eline van Doorniks is in balans sinds ze op Texel woont met haar vriend voor het leven. Haar website voor rustzoekers in de natuur is populair en de spoken ... »
 
 
 
 
 

En morgen beginnen
En morgen beginnen
Tienke wilde als kind een hotel runnen, maar nu is ze receptioniste in een praktijkgebouw. Ze woont in een prachtige omgeving in een mooi huis met een grote ... »
 
 
 
 
 

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling kr... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette is succesvol met haar bedrijf Hand&Span, dat inspringt in de drukke huishoudens van tweeverdieners. Haar man is net zo succesvol, maar in het buitenlan... »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren
Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend da... »