Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Happy
Happy
Laura is na haar scheiding weer gelukkig. Haar werk als schoonheidsspecialiste bij mensen aan huis, wil ze graag uitbreiden. Ze heeft geïnvesteerd in een ri... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel
Liefde op Texel
 »
 
 
 
 
 

Geluk is iets groots in het klein
Geluk is iets groots in het klein
Eline van Doorniks is in balans sinds ze op Texel woont met haar vriend voor het leven. Haar website voor rustzoekers in de natuur is populair en de spoken ... »
 
 
 
 
 

68 Roosjes
68 Roosjes
Treffende thema's in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrouw ... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Een prachtig wegdroom luisterboek.Ellen is gescheiden, heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is haar baan kwijtgeraakt. Dan wordt de oplevering vertraagd v... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden, die zich deels afspeelt op de Waddeneilanden.Sophie is 56 en geschei... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Het is een roerige tijd geweest voor Ellen van Rooswijk (53). Twee jaar geleden was ze betrokken bij een ernstig verkeersongeval, waardoor ze nu moeilijk loo... »
 
 
 
 
 

Vier vrouwen
Vier vrouwen
DEEL 2: Alle vier zijn ze succesvol directeur van een grote onderneming, Inez, Julia, Simone en Marjolein. Eens in het kwartaal praten ze elkaar bij. Dan bes... »
 
 
 
 
 

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie is na een aantal mislukte relaties bewust single. Dan blijkt ze met een paar anderen erfgename te zijn van een verwaarloosd zomerhuisje op Vlieland. A... »